French Polynesia

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: French Polynesia

Francia Polinéziában eladó ingatlan

 

Ha álma az, hogy egy paradicsomban éljen, akkor gondolkodhatna azon, hogy megvásárol egy eladó ingatlant a Francia Polinéziában. A Francia Polinézia Franciaország tengerentúli közössége, amely több mint 100 szigetet foglal magában a Csendes-óceán déli részén és több mint 2000 km-t tesz meg. Polinézia az ausztrál, a gambier, a marquises, a társaság és a tuamotus szigetcsoportjaira oszlik. A szigeteket fehér és fekete homokos strandok, hegyek, zord távoli területek és rendkívüli vízesések jellemzik.

Papeete a főváros. Tahiti szigetén található, a Windward-szigetek közigazgatási alegységében, amelynek Papeete a közigazgatási fővárosa.

Bora Bora egy kis sziget a Csendes-óceán déli részén, Tahititól északnyugatra, a Francia Polinéziában található. Kis homokos szigetek és korallzátonyok által védett türkizkék vizű lagúna veszi körül a búvárkodást és a luxus üdülőhelyeket.

Azok számára, akik megengedhetik maguknak, a Bora Bora ingatlanpiac a gazdagság csúcsán van. Ha arról álmodozik, hogy egy, a Polinéziában, különösen Bora Borában eladó ingatlannak tulajdonosa lesz, sok időt kell igénybe vennie, mivel a francia Polinéziában az ingatlanfolyamat meglehetősen nehéz. Az ilyen erőfeszítések jutalma azonban egy ingatlan birtoklása lenne a világ legszebb szigetén.

A Bora Borai ingatlanok birtoklásához minden külföldi befektetéshez a Francia Polinézia kormányának engedélye szükséges. A legtöbb esetben a kormány nagyobb valószínűséggel jóváhagyja a beruházást, ha a projekt üzleti jellegű és jó foglalkoztatási lehetőségeket teremt a helyiségekben.

Ha el akarja vásárolni a Francia Polinéziában és különösen Tahitiben eladható ingatlant, tökéletes, a Csendes-óceán királynőjének számít.

A nagy szigetet, ahol a lakosság több mint 70% -a él, gyakran figyelmen kívül hagyják az utazók. De ez nagy hiba. A francia Polinézia egyetlen igazi "városa", Papeete jó hely lehet a felfedezéshez és a francia Polinéziában eladó ingatlanok kereséséhez.

A francia Polinéziában eladó ingatlanok vásárlásának másik helyszíne a világvégeként ismert Fakarava.

Az UNESCO bioszféra-rezervátuma, Fakarava az egyik legjobban őrzött titok a Francia Polinéziában, ezért siessen és jöjjön ide. A nagy korall-atoll nem csupán világszínvonalú merülést kínál.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB